For virksomheder

Hvis I som virksomhed ønsker at tage et socialt ansvar, og hjælpe bl.a. ledige og sygemeldte tilbage på arbejdsmarkedet, kan Newgotium være behjælpelig med at finde det rette match til netop jeres virksomhed. Vi kan hjælpe med at etablere virksomhedspraktikker, løntilskud, fleksjob, ordinær ansættelse, elevpladser, mm.

Hvis I ønsker at høre mere omkring ovenstående, så kontakt os på info@newgotium.dk eller kontakt vores sekretariat på 31 32 84 12.

Vi kan også hjælpe din virksomhed

Du er meget velkommen til at kontakte Jobeffekt (som er vores søstervirksomhed), hvis du vil have en uforpligtende samtale omkring hvordan vi kan effektivisere jeres rekruttering.
Skriv gerne på ts@jobeffekt.dk eller se mere på www.jobeffekt.dk

Markedets mest effektive jobkampagner

Hvordan skabes kendskab til jeres ledige stillinger?
Vi ”rammer” kandidaterne der hvor de er på onlinemedier og App’s med jobbannere.​​ På denne vis skabes interesse og motivation til at få målgruppen til at klikke videre til stillingsopslaget. Vi benytter “alle” medier – både sociale media, online nyhedssider og fx App’s – alt styret af vores algoritmer.

Ny teknologi skaber resultaterne

Den klassiske jobportal mister relevans – man skal finde kandidaterne aktivt.
Mange mulige kandidater er ofte allerede i job. De går således ikke ind på jobportaler eller virksomhedernes sites for at se efter nye udfordringer. Men de kan rammes med et relevant jobbanner på deres digitale vej. Vi bruger alle megen tid online – og der hvor kandidatfeltet er, rammer vi dem. Så vi gør også dem som egentlig ikke er jobsøgende opmærksomme om relevante jobmuligheder.
Derved øger vi jeres kandidatfelt!